Alle Kategorien
  Filters
  Vorlieben
  Suchen

  Freilauf-Türschließer

  Anzeigen nach
  Anzeige pro Seite
  Bild von 4TECX TÜRSCHLIESSER FREILAUFEND TS8199BG 3-6 SILBER

  4TECX TÜRSCHLIESSER FREILAUFEND TS8199BG 3-6 SILBER

  11399783
  €344,85 inkl. Steuer Stück
  Bild von 4TECX TÜRSCHLIESSER FREI SCHWINGEND TS8199BG NL 3-6 SILBER

  4TECX TÜRSCHLIESSER FREI SCHWINGEND TS8199BG NL 3-6 SILBER

  11399784
  €344,85 inkl. Steuer Stück
  Entdecken Sie den 4TECX Türschließer-Freilauf TS8199BG NL – die perfekte Kombination aus Funktionalität und Design. Mit einstellbarer Schließkraft (3-6) bietet er optimale Türkontrolle. Inklusive Gleitarm für mühelose Installation und reibungslosen Betrieb. Ideal für verschiedene Räume und Bedürfnisse – erleben Sie kontrollierten Zugang mit Eleganz.
  Bild von DORMA TÜRSCHLIEßER TS99FL FREILAUF MIT ARM TS 99 FL UND 2-5 MONTAGE AM TÜRBLATT

  DORMA TÜRSCHLIEßER TS99FL FREILAUF MIT ARM TS 99 FL UND 2-5 MONTAGE AM TÜRBLATT

  2625286
  €347,61 inkl. Steuer Stück
  TüRSCHLIEßER DORMA TS99FL FREI. GLEITKANAL TS 99 FL UND 2-5 DOORBL. MONT. SCHARNZ.
  Bild von DORMA TÜRSCHLIEßER TS99FL FREILAUF MIT ARM TS 99 FL UND 2-5 KOPFMONTAGE

  DORMA TÜRSCHLIEßER TS99FL FREILAUF MIT ARM TS 99 FL UND 2-5 KOPFMONTAGE

  2625283
  €347,61 inkl. Steuer Stück
  TS99FL FREI. TÜRSCHLIESSER DORMA GLEITSCHIENE/RAHMENMONTAGE SCHARNIER Z
  Bild von ASSA ABLOY FREILAUF-TÜRSCHLIEßER DC700FM OHNE ARM, EXKLUSIVE ANSCHLUSSBOX

  ASSA ABLOY FREILAUF-TÜRSCHLIEßER DC700FM OHNE ARM, EXKLUSIVE ANSCHLUSSBOX

  6799824
  €361,75 inkl. Steuer Stück
  Der vielseitige Freilaufschließer von Assa Abbloy für Türen bis 1400 mm Breite erfüllt die EN 1155-Zertifizierung, ermöglicht leichtes Erstöffnen und müheloses Türöffnen bei Stromzufuhr, mit flexibler Montage, variabler Schließkraft und -geschwindigkeit sowie CE-Zertifizierung nach EN1154 und EN1155.

  Vrijloop Deurdrangers: Uw Toegang tot Veiligheid en Toegankelijkheid

  Brandveiligheid is essentieel, maar dat mag nooit ten koste gaan van toegankelijkheid. Vrijloop deurdrangers bieden de perfecte balans: ze houden uw gebouw veilig in noodgevallen, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een vlotte doorgang voor iedereen. Ze sluiten automatisch bij brand, maar openen licht in normale situaties. Ideaal voor zorginstellingen, scholen en meer!

  Waarom Vrijloop Deurdrangers de Ultieme Keuze Zijn

  • Brandveiligheid Gecertificeerd: Onze vrijloop deurdrangers zijn getest en gecertificeerd volgens de strengste Europese normen (EN 1154, EN 1634). In geval van brand sluiten ze automatisch, waardoor de verspreiding van vuur en rook effectief wordt beperkt.
  • Universele Toegankelijkheid: Ouderen, mensen met een beperking, kinderen - iedereen kan moeiteloos door deuren met vrijloop deurdrangers bewegen. Dit bevordert inclusiviteit en zelfstandigheid.
  • Comfort en Gebruiksgemak: De deuren sluiten zacht en geruisloos, waardoor een aangename omgeving ontstaat. Geen hard dichtvallen of klemmende vingers meer!
  • Duurzaam en Onderhoudsvriendelijk: Onze deurdrangers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en vereisen minimaal onderhoud, wat zorgt voor jarenlange probleemloze werking.

  Hoe Vrijloop Deurdrangers Werken: Een Korte Technische Uitleg

  Vrijloop deurdrangers maken gebruik van geavanceerde hydraulische of pneumatische mechanismen. In normale omstandigheden bieden ze geen weerstand, waardoor de deur vrij kan bewegen. Bij brand, rook of een stijging in temperatuur activeert een ingebouwde sensor de sluitmechanisme, waardoor de deur stevig en veilig sluit.

  Voordelen van vrijloop deurdrangers:

  • De deur sluit automatisch bij brand, maar opent moeiteloos in normale situaties.
  • Verhogen de brandveiligheid
  • Combineren brandveiligheid met toegankelijkheid
  • Bieden een veilige en comfortabele doorgang
  • Zijn eenvoudig te bedienen
  • Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen voor verschillende deuren

  Toepassingen in Diverse Omgevingen

  • Zorginstellingen: Vrijloop deurdrangers zijn onmisbaar in ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen, waar zowel veiligheid als toegankelijkheid prioriteit hebben.
  • Onderwijsinstellingen: In scholen en kinderdagverblijven zorgen vrijloop deurdrangers voor een veilige leeromgeving zonder de bewegingsvrijheid van kinderen te beperken.
  • Kantoorgebouwen: Creëer een veilige en toegankelijke werkomgeving voor al uw medewerkers.
  • Woonhuizen: Vrijloop deurdrangers zijn een uitkomst voor ouderen en mensen met een beperking, omdat ze de zelfstandigheid en veiligheid in huis vergroten.

  Ervaringen uit de Praktijk

  Ook de brandweer kan beamen dat vrijloop deurdrangers van cruciaal belang zijn voor de veiligheid van gebouwen. Ze vertragen de verspreiding van vuur aanzienlijk, waardoor kostbare tijd wordt gewonnen voor evacuatie. Tegelijkertijd waarborgen ze de toegankelijkheid voor iedereen, wat essentieel is in noodsituaties.

  Kies de Juiste Vrijloop Deurdranger voor Uw Behoeften

  Wij bieden een breed scala aan vrijloop deurdrangers, elk met unieke specificaties en toepassingen. Onze experts staan klaar om u te adviseren over de beste keuze voor uw specifieke situatie.

  Hoe kies ik de juiste vrijloop deurdranger?

  Bij het kiezen van een vrijloop deurdranger is het belangrijk om rekening te houden met:

  • Het type deur
  • Het gewicht van de deur
  • De gewenste functionaliteit
  • Het budget

  Vrijloop deurdrangers kopen en installeren

  Wanneer u op zoek bent naar een vrijloop deurdranger die uw binnendeuren soepel, stil en veilig laat sluiten, bent u bij ons aan het juiste adres. Mocht u vragen hebben over vrijloopdeurdrangers. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice: 0413-724172 of sales@deurdrangers.nl Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor de beste vrijloop deurdranger. Of lees meer over de montage van vrijloop deurdrangers op: Vrijloopdeurdranger Verplicht: Hoe te Monteren?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies:

  • Bel: 0413-724172
  • E-mail: sales@deurdrangers.nl

  Meer Informatie:

  • Installatiehandleidingen en Video's: Vind gedetailleerde instructies en handige video's op onze website.
  • Veelgestelde Vragen: Raadpleeg onze uitgebreide FAQ-sectie voor antwoorden op al uw vragen.

  Uw Veiligheid en Toegankelijkheid Zijn Onze Prioriteit

  Wij zijn er trots op hoogwaardige vrijloop deurdrangers aan te bieden die voldoen aan de hoogste normen voor veiligheid, kwaliteit en toegankelijkheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw gebouw veiliger en toegankelijker kunnen maken.

  Veelgestelde vragen over Vrijloop Deurdrangers

  1. In welke gebouwen zijn vrijloop deurdrangers nuttig?

  Vrijloop deurdrangers zijn met name geschikt voor gebouwen met veel publiek, zoals ziekenhuizen, scholen, kantoren, maar ook in woningen waar mensen met een beperking wonen, dragen ze bij aan een comfortabelere, veilige leefomgeving.

  2. Kan ik een vrijloop deurdranger zelf installeren?

  Het installeren van een vrijloop deurdranger is een klus voor een professional. De deursluiter moet op de juiste manier worden afgesteld om optimaal te functioneren. meer hierover leest u op: Vrijloopdeurdranger Verplicht: Hoe te Monteren?

  3. Welk onderhoud heeft een vrijloop deurdranger nodig?

  De onderhoudsfrequentie van een vrijloop deurdranger is afhankelijk van het type en de gebruiksintensiteit. In de meeste gevallen is een jaarlijkse controle door een specialist voldoende.

  4. Bestaan er verschillende soorten vrijloop deurdrangers?

  Jazeker! Vrijloop deurdrangers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, geschikt voor verschillende deurtypes en gewichten. Zo zijn er extra krachtige deursluiters voor zware branddeuren, maar ook discrete modellen voor glazen deuren.

  5. Is een vrijloop deurdranger verplicht?

  Sinds 2020 is het verplicht dat zelfstandige woningtoegangsdeuren in appartementencomplexen bij brand automatisch sluiten. Voor meer informatie zie: bouwbesluit artikel 6.26 Zelfsluitende deuren.

  Freilauf-Türschließer

  Filter by:

  Clear All